Geen ondernemingsnummer?

Ook als je geen ondernemer bent, en dus (nog) geen ondernemingsnummer hebt, kan je lid worden van UNIZO, in persoonlijke naam. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen vervolgens contact met jou op.

Vul de volgende gegevens in
Ongeldige voornaam
Ongeldige familienaam
Ongeldig telefoonnummer
Ongeldig e-mailadres
De gegevens die je invult heeft UNIZO nodig om de overeenkomst die je met ons afsluit te kunnen uitvoeren. Vanuit het gerechtvaardigd belang om te ondernemen gebruiken wij deze gegevens ook om je relevante informatie te bezorgen over het aanbod van UNIZO. Je kan te allen tijde bezwaar maken tegen deze laatste verwerking, via eenvoudig verzoek op onze uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be. Alle details over deze verwerkingen en jouw rechten vind je in ons privacybeleid.
Algemene voorwaarden | Privacy verklaring
Ik wil graag op de hoogte blijven van de producten, diensten, wedstrijden, promoties en andere acties van UNIZO partners. Zij mogen mijn gegevens registreren in hun bestanden en mij contacteren via mail, post, sociale media, ... Ik ben op de hoogte van de manier waarop de structurele partners van UNIZO (Liantis en KBC) omgaan met mijn gegevens, zoals terug vinden in hun respectievelijke privacybeleid (Liantis Privacybeleid, KBC Privacybeleid), en van het feit dat mijn gegevens ook kunnen worden doorgegeven aan UNIZO-Projectpartners. Ik ben op de hoogte van het feit dat ik mijn toestemming op elk moment kan intrekken via eenvoudig verzoek op de uitschrijfpagina of via privacy@unizo.be.
* verplichte velden